zondag 7 juni 2009

Dagje Polop en meer


Hier in Spanje zijn nergens knelfittingen voor de waterleiding te vinden, maar John zag vorige week op de rommelmarkt (rastro) in Polop een kraampje waar ze in kratjes te koop werden aangeboden.
Wij er dus weer naartoe vandaag. Helaas waren ze van een erg afwijkende maat, dus leek de trip voor niets te zijn. Maar gelukkig vonden we nog een stel goeie boeken en meer leuke dingetjes.
Daarna zijn we langsgegaan bij Juultje en François. Juultje ken ik nog van járen terug, maar we hadden elkaar al heel lang niet meer gezien. Sinds een paar jaar hebben ze een stuk land waarop ze heel graag een huis willen bouwen. Maar ja, de Spaanse bureaucratie....... Het kan dus nog wel een tijd duren voor ze eindelijk kunnen beginnen.
Op weg naar huis hoorden we ineens getoeter achter ons. Wij stoppen, en er kwam een bekende auto naast ons staan. Erik en Elleke waren naar het strand geweest en, heel toevallig, nét op dezelfde tijd op dezelfde weg.
Voor ons uit reden ze naar huis, zodat ik stiekem foto's van ze kon maken. :-))

De rastro in Polop de la Marina
Zomaar een foto van el mar Mediterráneo
Bij Juultje en François
Een indrukwekkende rotsformatie onderweg
en.... de auto van Erik en Elleke




3 opmerkingen:

  1. Leuk dat Renaultje.
    Wat moet jij met knelfittingen?
    Groeten, Erik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor de waterleiding. Hier hebben ze alleen maar knietjes en t-stukken die je moet solderen, en daar heb ik geen kaas van gegeten helaas.
    Groetjes,Yoke

    BeantwoordenVerwijderen